Tagina Ceramiche

TAGINA este o companie italiană înființată în 1973, lider de 50 de ani în sectorul ceramicii de ultimă generație pentru podele și pereți.

Colecțiile noastre de gresie fină din porțelan îmbrățișează principalele categorii de inspirații materiale precum marmură, piatră, esențe de lemn, suprafețe contemporane cu efect de beton sau soluții la modă cu sclipici și lustruire, în deplină continuitate stilistică interior-exterior.

Acest material este perfect pentru cei care iubesc un stil clasic dar în același timp rafinat, întrucât oferă încăperilor un aer de eleganță și rafinament.

Colecția Marble & Onyx

Previous
Next

LILAC

Liliac este inspirat chiar de la nume la o marmură naturală de origine orientală. Un soi valoros, care la punctul de cotitură de la fundalul alb la venele negre clare și pronunțate, eliberează uneori o nuanță moale de violet. Această trăsătură unică este reprodusă fidel prin grafică care evocă ideea unui peisaj emoțional cu trăsături fermecate suspendate în timp. Disponibil într-o gamă largă de dimensiuni mari și medii, Lila este ideal pentru crearea pardoselilor și pereților și a celor mai variate și inovatoare aplicații, de la creații emblematice de design interior, precum mese și lavoare, până la fațade elegante atunci când sunt folosite ca perete ventilat. LILAC este o placă ceramică de ultimă generație: strălucirea excepțională a suprafeței este rezultatul utilizării în faza de producție a nisipurilor speciale.

Previous
Next

MARQUINA

Marquina Nero de la Tagina se caracterizează prin culoarea neagră intensă a fundalului întreruptă de vene diagonale neregulate gri/albe. Se inspiră din marmura naturală de la care își ia numele și se remarcă prin gradul ridicat de luciu al suprafeței, o strălucire deosebită și profunzime obținute prin utilizarea granulațiilor de ultimă generație în producție. Disponibil în grosimea de 6 mm până la dimensiunea mare de 160×320 și în 10 mm până la 60×120 cm, este ideală pentru decorarea mediilor de la podele până la pereți sau combinată cu alte colecții pentru a crea atmosfere personalizate, de la căldură învăluitoare la mai elegante. minim.

Previous
Next

ROYAL ONYX​

ROYAL ONYX aduce un omagiu unei varietăți rare de onix persan: o culoare smarald adânc, realizată exclusiv prin varietatea de nuanțe și degradarea caracteristică a tonurilor de culoare, de la gri la alb, de la verde la maro. Colecția, oferită în 6 variante de culoare, este îmbunătățită de valoarea foarte mare a luciului adusă de utilizarea granulației și îmbunătățită și mai mult de o gamă largă de formate, inclusiv 120×280 cm și spectaculosul 160×320 cm.

Previous
Next

PATAGONIA

Patagonia este o interpretare originală a pietrei vulcanice sud-americane de la care își ia numele. Eliberată de blocurile de duritate rece cu mare sensibilitate și măiestrie minuțioasă, o nouă marmură prinde formă și viață, un cristal cu efecte grafice de o frumusețe rară în care notele cromatice formează împletire și nervuri pe fundaluri translucide, compunând unele dintre cele mai spectaculoase suprafețe ale sale. amabilă, toate îmbunătățite de formatul mare de plăci de 120×270 în care este disponibil.

Previous
Next

SEGESTA

„Așa că rămâi, de neșters la inimă și la minte, capriciu curios și iubitor al mamei natură”. Așa a descris poetul Nino Testa panoramele Siciliei, locul încântător din care este extrasă nobila marmură albă care a inspirat SEGESTA. O colecție care nu numai că și-a făcut această emoție proprie, dar a reușit să surprindă, în cele 3 culori ale sale, însăși esența insulei: soarele, în culoarea Caramel, marea, în culoarea Albastru și vegetația sa luxuriantă. , în culoarea Verde. O colecție aristocratică și modernă, elegantă și de design absolut 100% Made in Italy.

Previous
Next

STATUARY

Cea mai prețioasă marmură toscană vreodată într-o tăietură rafinată, deja favorizată de romani pentru a crea sculpturi eterne și reședințe de lux, inspiră colecția omonimă Tagina. STATUARY poate fi admirat, până la dimensiunea mare 160×320 atât lucioasă cât și naturală, pentru fundalul strălucitor străbătut de vene gri reci în grosimi de 6 mm sau 10 mm. STATUARY este o placă ceramică de ultimă generație: strălucirea excepțională a suprafeței este rezultatul utilizării în faza de producție a nisipurilor speciale.

Colecția Concrete & Design

Previous
Next

APOGEO

APOGEO este o uniune perfectă între efectul material al betonului și al pietrei naturale. Caracterul său decisiv, dar în același timp elegant, perfect în ton cu stilul modern, îl face potrivit pentru orice tip de mediu interior și exterior: de la rezidențial la comercial, până la spații dedicate wellness și ospitalității. Colecție extrem de versatilă deoarece vine în 4 culori la modă în diferite formate și grosimi: de la cel mai mare format 120×280 în 6 mm până la formatul 90×90 disponibil atât în ​​20, cât și în 30 mm. Performanță tehnică ridicată și stil elegant în continuitate deplină a designului între mediile interioare și cele exterioare.

Previous
Next

CONCRETA

O colecție elegantă și sofisticată cu „efect de beton” care interpretează perfect curentul minimalist contemporan, și mai accentuat de formatul mare. Textura cu aspect glamour și trăit, în mod deliberat imperfect, este moale și plăcută la atingere, respectă caracteristicile vizuale ale betonului dar cu avantajele gresiei porțelane și într-un finisaj antiderapant disponibil în 3 culori. O colecție completă, disponibilă în 4 grosimi capabile să garanteze și să sporească continuitatea dintre interior și exterior.

Previous
Next

FULL COLOURS

Alb-negru, un nisip, un gri clasic, o culoare închisă caldă, oferite în plăci mari de porțelan până la dimensiunea 163×324 cm. Suprafețe extra-lucioase sau netede naturale, de la 6 mm grosime până la 20 mm trecând prin 10 și 12 mm. Clasic atemporal, contemporan, actual și modern, care poate fi combinat cu orice context estetic și tehnic. FULL COLORS este toate acestea și multe altele: o colecție „solid color” extrem de versatilă potrivită pentru orice utilizare de la pardoseli sau pereți, la pereți ventilați, blaturi de bucătărie, mese până la acoperirea obiectelor de design.

Previous
Next

METAL

O colecție marcată de timp în care coroziunea și oxidarea intră în scenă dând plăcilor metalice o personalitate mereu variată și originală. Metalul este disponibil in culorile Pearl, Iron, Corten, Oxide, Titanium, în trei grosimi si în formatele 120×280, 120×120, 60×120 cm. Datorită finisajului R11 pentru exterior, Metalul creează continuitate cromatică cu mediile interioare.

Previous
Next

PIETRA DI LUNA​

Albastru, alb, în ​​nuanțe de gri și bej, un negru profund cu micro-sclipici strălucitoare, PIETRA DI LUNA este fluidă, emoționantă, misterioasă. O colecție versatilă care se oferă ca mijloc de a da forma personalității celor care o aleg pentru a îmbrăca medii cu atmosfere moderne și high-tech sau romantice și retro. O structură de suprafață lucrată cu pricepere pentru un efect de piatră, catifelată la atingere în finisajul „catifea”, fac din aceasta o colecție unică, în afara convențiilor, în afara timpului.

Mai jos puteți accesa catalogul complet Tagina Ceramiche

Pentru informații și comenzi, nu ezitați să ne contactați la:

Nr. telefon: 0748 321 229
Adresă de email: homeluxurydesignn@gmail.com