Un reper pentru eficiență și design.

Prezentă pe piață de peste 65 de ani, BRUMA este sinonim cu experiența, calitatea și inovația în crearea de robinete de apă care echilibrează perfect estetica cu performanța ridicată.

Atenția și dedicarea față de procesul de creare a robinetelor de apă BRUMA reflectă concentrarea și importanța pe care marca o acordă designului produselor sale și experienței oferite utilizatorului.

Procesul de producție al BRUMA este din ce în ce mai durabil și combină tehnicile industriale de ultimă generație cu măiestria meticuloasă.

Această alianță între caracterul inovator al mărcii și expertiza rezultată în urma deceniilor de experiență se traduce în peste 25 de colecții de produse versatile și eficiente.

Cu o istorie ghidată de inovație, BRUMA caută constant să se ridice la înălțimea moștenirii sale precursoare, iar misiunea sa continuă să fie, la fel ca acum 65 de ani, de a atinge perfecțiunea în dezvoltarea de produse care excelează în frumusețe și rafinament, menținându-și nivelul ridicat. standardele de calitate și eficiență intacte.

Baterii de baie

Previous
Next

FLOWING ART

Previous
Next

X-ALPHA

Previous
Next

BLUELINE

Previous
Next

SELF CLOSING / ELECTRONIC

Baterii de bucătărie

Previous
Next

BATERII DE BUCĂTĂRIE

Sisteme de duș și Accesorii baie

SISTEME DE DUȘ

Previous
Next

HYDROTHERM 38º

Previous
Next

ACCESORII DE BAIE

Pentru informații și comenzi, nu ezitați să ne contactați la:

Nr. telefon: 0748 321 229
Adresă de email: homeluxurydesignn@gmail.com