Rulează videoul
Reflecția mobilierului cu personalitate

ABT Design

Suntem un producător de mobilier premium, cu o abordare personalizată și o atenție deosebită la calitate și finisaje, care poate transforma orice spațiu într-unul elegant, confortabil și cu personalitate.

Oferim o gamă largă de opțiuni de mobilier, de la piese pentru living, dormitor și bucătărie, până la mobilier pentru birouri și proiecte comerciale.

Colaborăm cu designeri pentru a dezvolta soluții personalizate de mobilier, care să îndeplinească toate nevoile și cerințele clienților.

Mobilierul personalizat oferă garanția că piesa va fi făcută exact după preferințele dumneavoastră.

ABT Design oferă o gamă largă de servicii personalizate de design și fabricație de mobilier, cu o echipă de experți în design și producție care colaborează cu clienții pentru a crea mobilier personalizat de înaltă calitate. Folosim doar materiale de calitate superioară și tehnologii de fabricație pentru a crea mobilier durabil și de înaltă calitate.

Ne angajăm să oferim clienților noștri soluții complete de mobilier personalizat, începând de la consultanță și design, până la fabricație și instalare.

Compania noastră se remarcă prin atenția la detalii și calitatea superioară a produselor, fiind astfel o alegere excelentă pentru cei care își doresc mobilier personalizat de înaltă calitate.

WORDS ABOUT US

Our Team

Convallis ullamcorper aliquet ultrices orci cum vestibulum lobortis erat.

Mark Jance

CEO / FOUNDER

Aviana Plummer

CEO / FOUNDER

Braydon Wilkerson

CEO / FOUNDER

Kristin Watson

CEO / FOUNDER
2014
ANUL ÎNFIINȚĂRII
350
CLIENȚI MULȚUMIȚI
19
COMPANII PARTENERE
2
BIROURI
21
MEMBRI ÎN ECHIPĂ
145
PROIECTE FINALIZATE
Rulează videoul

Our company history and facts

I should be incapable of drawing a single stroke at the present moment; and yet I feel that I never was a greater artist than now.

Rulează videoul

Design & development process demonstration

A wonderful serenity has taken possession of my entire soul,like these sweet mornings of spring which I enjoy with my whole heart.