Floor Italia Ceramiche

Floor Italia ceramiche este compania italiană înființată în 2004 și a devenit în curând lider în distribuția globală de gresie și faianță, mozaicuri și decorațiuni din ceramică și porțelan. Produsele Floor Italia ceramiche, apreciate pentru calitate, inovație și design italian, sunt în mod natural destinate atât utilizării comerciale, cât și rezidențiale.

Acest material este perfect pentru cei care iubesc un stil clasic dar în același timp rafinat, întrucât oferă încăperilor un aer de eleganță și rafinament.

Colecții

Rulează videoul

Un nou concept al designului infinit

ENDLESS LOVE

Pardoseală revoluționară SPC

Floor Italia SPC introduce noile scânduri din lemn artificial dezvoltate cu tehnologia Stone Core. SPC înseamnă Stone Polymer Composite, un miez de piatră de var combinat cu praf de PVC și un stabilizator. Nu are în interior niciun element din plastic, spre deosebire de podeaua tradițională de vinil. Acesta este motivul pentru care vorbim despre Viitorul Eco. Ne dorim să îmbunătățim mediul în care trăim, astfel încât să fie sănătos și funcțional. Miezul elastic SPC este finisat cu o peliculă UV decorativă și protectoare pentru a crea o pardoseală frumoasă și puternică.

Acest material este perfect pentru cei care iubesc un stil clasic dar în același timp rafinat, întrucât oferă încăperilor un aer de eleganță și rafinament.

Colecții

Viitorul ECO la picioarele tale

SPC WOOD EFFECT

Viitorul ECO la picioarele tale

SPC STONE EFFECT

Pardoseala cu miez rigid Floor Italia SPC combină rezistența piatrei și frumusețea lemnului sau a pietrei naturale / marmurei.

SPC înseamnă Stone Polymer Composite, componenta principală - miezul SPC este o piatră de var (carbonat de calciu) combinată cu praf de PVC și un stabilizator. Pardoseala noastră SPC este 100% virgină material, nu există material reciclat. Pardoseala SPC nu conține formaldehidă și nu are plastic sau elemente chimice din interior, spre deosebire de podelele tradiționale din vinil.

Pardoseala noastră SPC este un material de podea complet sigur pentru medii rezidențiale și comerciale. Acesta este motivul pentru care vorbim despre Viitorul Eco. Se consideră ca o nouă generație de materiale pentru podea caracterizat prin stabilitate extremă, performanță ridicată, 100% hidroizolație și atribute ecologice. Miezul SPC este finisat cu un film Decor, Strat de uzură de protecție (L/L) și special film antibacterian UV Topcoat pentru a crea a pardoseală frumoasă și puternică.

STRAT UV DURABIL: Stratul superior al podelei SPC este conceput pentru a preveni decolorarea, micro zgârieturi și radiații UV.

STRAT TRANSPARENT REZISTENT LA UZURĂ (L/L): Oferă rezistență la zgârieturi și pete și este ușor de păstrat curat.

STRAT DECORATIVO HD: indiferent de natura structurii, din lemn sau piatra,  Floor Italia SPC oferă o varietate de modele frumoase, care va fi mai bine prezentați-vă stilul și personalitatea individuală.

SPC (STON POLYMER COMPOSITE) MIEZ RIGID: Acest miez este realizat dintr-o combinație de naturale pudră de calcar și stabilizatori, asigurând o performanță stabilă și rezistentă la apă pentru podea, preveni expansiunea și contracția imperfecțiunile pardoselii și acoperirii pardoselii.

SISTEM DE CLICK PATENAT IMPERMEABIL: pentru o operațiune ușoară, rapidă și do-it-yourself instalare prietenoasă.

SUBSTRAT (PAD EVA FOAM SAU IXPE): absorbție mai bună a sunetului și excelent senzație de sub picioare.

UȘOR ȘI RAPID INSTALARE CU TEHNOLOGIA UNICLIC®

Poate fi instalat rapid și o face nu necesită timp pentru a se aclimatiza. Uniclic este o interblocare patentată sistem de asamblare care nu necesită lipici. De neegalat prin simplitate, caracter practic si eficiență.

Acest material este perfect pentru cei care iubesc un stil clasic dar în același timp rafinat, întrucât oferă încăperilor un aer de eleganță și rafinament.

Mai jos puteți accesa catalogul complet FloorItalia Ceramiche

Pentru informații și comenzi, nu ezitați să ne contactați la:

Nr. telefon: 0748 321 229
Adresă de email: homeluxurydesignn@gmail.com