Gresie porțelanată cu efect de marmură

Printre tendințele de design interior, tema gresie porțelanată cu efect de marmură devine din ce în ce mai populară: materialul care a fost întotdeauna protagonistul artei și arhitecturii. Gresia porțelanată cu efect de marmură este o alternativă valabilă la marmura adevarată, atât pentru costul mai mic, cât și pentru ușurința mai mare de curățare și întreținere.

Acest material este perfect pentru cei care iubesc un stil clasic dar în același timp rafinat, întrucât oferă încăperilor un aer de eleganță și rafinament.

Colecții

Rulează videoul

Efect de marmură, tradiție italiană

MARVEL

Marvel este proiectul de pardoseli din gresie porțelanată și faianță coordonată inspirat din cele mai prestigioase marmure ale tradiției italiene. Excelența tehnologică a procesului de producție îmbină eleganța materialului cu avantajele de aplicare ale ceramicii, pentru un univers stilistic cu potențial multiplu.

Rulează videoul

Eleganța înnăscută a marmurei

MARVEL DREAM

Designul interior redescoperă minunea efectului de marmură, atât de plin de referințe clasice. Eleganța incontestabilă a marmurelor italiene cu tonuri neutre întâlnește temperamentul cuarțului, pietrele prețioase și lapislazuli rare și prețioase din întreaga lume. Efectul de marmură generează un univers de stil cu potențial multiplu..

Rulează videoul

Efect de marmură, o scenografie de trăit în fiecare zi

MARVEL EDGE

Designul interior redescoperă minunea efectului de marmură, atât de plin de referințe clasice. Eleganța incontestabilă a marmurelor italiene cu tonuri neutre întâlnește temperamentul cuarțului, pietrele prețioase și lapislazuli rare și prețioase din întreaga lume. Efectul de marmură generează un univers de stil cu potențial multiplu..

Rulează videoul

Personalități distinctive

MARVEL GALA

Uimire naturală Inspirată de cinci pietre naturale de o frumusețe picturală, Marvel Gala este o colecție de suprafețe exclusive. Culori intense, cu o identitate bine definită, care vor să iasă în evidență fără compromisuri.

Rulează videoul

Fragmente prețioase ale creativității italiene​

MARVEL GEMS

Marvel Gems interpretează terazzo venețian cu creativitate și rafinament, propus într-o cheie contemporană. Cei care iubesc naturalețea marmurei o vor găsi intactă și îmbunătățită în culorile exclusive ale acestei colecții din gresie porțelană cu efect terrazzo venețian. O gamă de pardoseli, caracterizate prin fulgi, incluziuni și fragmente cu efect de marmură, care amplifică sugestiile gresie porțelanată cu efect de marmură proiectul Marvel, pentru spații de locuit și medii comerciale contemporane cu un farmec neobișnuit. Marvel Gems din gresie porțelanată este disponibilă într-un finisaj mat, neted și moale la atingere, pentru spații cu caracter contemporan și design interior rafinat. Alături de finisajul mat, există suprafețe pliate pe câmp complet, foarte strălucitoare și oglindă, care amintesc de efectul neted al podelelor tradiționale de terrazzo.

Rulează videoul

Realismul extraordinar al efectului de marmură​

MARVEL PRO

Realism extraordinar Venatură intensă, nuanțe naturale și estetică rafinată: suprafețele din gresie porțelanată Marvel Pro reproduc cu precizie detaliile marmurelor de referință. Referințele naturale sunt reproduse cu precizie, profunzime cromatică și bogăție de design grafic. Un finisaj lustruit extrem de lustruit amintește de luminozitatea marmurelor lustruite ușor învechite.

Rulează videoul

Un tribut adus frumuseții pure a marmurei albe italiene​

MARVEL SHINE

Aspect de marmură absolut Atlas Concorde duce marmura ceramică dincolo de verosimilitate, într-un teritoriu fără precedent în care „naturalul” și interpretarea lui coincid într-un nou original, de o autenticitate absolută. Marvel Shine este inspirat din marmura albă a tradiției artistice italiene, explorând noi suprafețe, unice prin puritate, culoare și luminozitate.

Rulează videoul

Sufletele unei colecții cu efect de marmură și piatră​

MARVEL STONE

Atât de contemporan, atât de luxos, atât de elegant Suprafețe surprinzătoare inspirate de marmură și piatră coexistă dând viață unor combinații interesante de materiale, combinații de nuanțe și finisaje lucioase și opace. Cu Marvel Stone este posibil să se creeze medii în care eleganța suprafețelor prestigioase cu efect de marmură este reinterpretată într-o cheie contemporană datorită contaminării cu efect de piatră cu un aspect minimal și esențial.

Rulează videoul

Perfecțiunea ceramicii, realism natural​

MARVEL TRAVERTIN

Marvel Travertine este colecția de plăci de porțelan cu efect de marmurăstravertin care interpretează prestigiul unuia dintre materialele iconice ale arhitecturii clasice într-o cheie contemporană, dând viață unei colecții de realism extrem și versatilitate de aplicare. Marvel Travertine celebrează colaborarea prestigioasă dintre Atlas Concorde și Hirsch Bedner Associates (HBA), unul dintre cele mai importante studiouri de design și design interior din lume, lider în crearea de hoteluri și resorturi de lux.

Rulează videoul

În fiecare zi extraordinar​

MARVEL X

Patrimoniu pentru viitor Datorită celor peste cincizeci de referințe, gresia porțelanată cu efect de marmură de la Atlas Concorde a devenit un punct de referință pentru designul interior. Din succesul proiectului Marvel s-a născut Marvel X, care își celebrează obiectivele cu cinci noi suprafețe care moștenesc elementele sale distinctive: stil, selecție de materiale, excelență estetică și tehnică.

Gresie porțelanată cu efect de piatră

Acoperirile de podea și pereți din gresie porțelanată cu efect de piatră pentru interioare și exterioare reinterpretează farmecul atemporal al pietrei într-o cheie contemporană, creând medii cu un impact sculptural rafinat.

Colecții

Rulează videoul

AIX

Rulează videoul

BOOST MIX

Rulează videoul

BOOST STONE

Gresie porțelanată cu efect de ciment

Colecții

Rulează videoul

Eleganța pură a stilului industrial​

BOOST PRO

Căldura unui mediu trăit, autenticitatea locurilor care renasc, eleganța subestimată a recuperării industriale sunt valorile evocate de colecția Boost Pro care adaugă noi nuanțe calde efectului de beton, sporindu-și potențialul expresiv pentru interior. si design exterior.

Gresie porțelanată cu efect de lemn

Plăcile din gresie porțelanată cu efect de lemn Atlas Concorde pentru pardoseală îmbină toată căldura și naturalețea lemnului cu performanțele ceramicii de înaltă calitate, creând medii primitoare, elegante și funcționale, perfecte pentru orice utilizare preconizată.

Colecții

Rulează videoul

AXI

Rulează videoul

ENTICE

Rulează videoul

ETIC

Rulează videoul

ETIC PRO

Rulează videoul

EXENCE

Rulează videoul

HEARTWOOD

Rulează videoul

NID

Gresie porțelanată cu efect de metal

Plăci de porțelan cu efect metalic: o alegere cu un design unic. 

Gresia porțelanată și gresia ceramică cu efect metalic Atlas Concorde se caracterizează prin stralucireă tipică metalului oxidat și sunt ideale pentru proiectele de amenajări interioare cu aromă industrială și metropolitană.

Colecții

Rulează videoul

BLAZE

Gresie porțelanată full color

Gresie de baie colorată: noile tendințe

Alegerea culorii peretelui este un element fundamental în designul interior. În mediile supuse umidității și aburului, precum baia și bucătăria, gresia colorată este soluția ideală deoarece sunt simplu de montat, ușor de curățat, igienic și impermeabil.

Colecții

Rulează videoul

APLOMB

Rulează videoul

ARTY

Rulează videoul

VENTI BOOST

Gresie porțelanată 3D & Decor

Acoperirea cu faianță 3D: noua frontieră a decorațiunii

Mișcarea și dinamismul sculpturilor sunt reinterpretate în plăcile 3D de la Atlas Concorde, ideale pentru pereții băii, bucătării, baruri sau spații comerciale.

Colecții

Rulează videoul

3D WALL DESIGN

Colecția 3D Wall Design îmbracă orice tip de interior cu simplitate și rafinament. Motivele decorative ale plăcilor cu aspect alb creează pereți cu o atmosferă contemporană, cu jocuri deosebite de lumini și umbre de mare impact. Un efect sculptural vibrant, pentru suprafețe de relief care devin protagoniști ale zonelor dedicate bunăstării, spațiilor de primire, ospitalității și locurilor comerciale.

Rulează videoul

3D WALL CARVE

3D Wall Carve extinde proiectul de faianță al seriei 3D Wall Design cu o selecție de suprafețe tridimensionale cu tonuri sobre, caracterizate de micro texturi minime. Inspirată de sugestiile materiale ale prelucrării manuale a pietrei, colecția relansează decorarea pereților interiori într-o nouă dimensiune a designului interior contemporan, unde atenția la detalii și autenticitatea structurii conferă naturalețe fiecărui spațiu de locuit.

Pentru informații și comenzi, nu ezitați să ne contactați la:

Nr. telefon: 0748 321 229
Adresă de email: homeluxurydesignn@gmail.com