Ceramică

Gresia porțelanată este din ce în ce mai populară.

Home Luxury Design importă gresie porțelanată  de calitate superioară pentru decorarea casei tale.

Importăm gresie de la 4 furnizori de renume din Italia.

ATLAS CONCORDE

Printre tendințele de design interior, gresia porțelanată cu efect de marmură devine din ce în ce mai populară: materialul care a fost întotdeauna protagonistul artei și arhitecturii.

Gresia porțelanată cu efect de marmură este o alternativă valabilă la marmura adevarată, atât pentru costul mai mic, cât și pentru ușurința mai mare de curățare și întreținere. Acest material este perfect pentru cei care iubesc un stil clasic dar în același timp rafinat, întrucât oferă încăperilor un aer de eleganță și rafinament.

TAGINA

TAGINA este o companie italiană înființată în 1973, lider de 50 de ani în sectorul ceramicii de ultimă generație pentru podele și pereți.

Colecțiile noastre de gresie fină din porțelan îmbrățișează principalele categorii de inspirații materiale precum marmură, piatră, esențe de lemn, suprafețe contemporane cu efect de beton sau soluții la modă cu sclipici și lustruire, în deplină continuitate stilistică interior-exterior.

FLORIM

Florim este înregistrat ca brand de produs din 2022.

Reputația globală, recunoașterea și premiile companiei din ultimii ani sunt rezultatul unei strategii de marketing, o călătorie care atinge punctul culminant în transferul definitiv către produs a tuturor valorilor corporative.

FLOORITALIA

Floor Italia ceramiche este o companie italiană înființată în 2004 și a devenit de curând lider în distribuția globală de gresie și faianță, mozaicuri și decorațiuni din ceramică și porțelan.

Produsele Floor Italia ceramiche, apreciate pentru calitate, inovație și design italian, sunt în mod natural destinate atât utilizării comerciale, cât și rezidențiale.

Pentru informații și comenzi, nu ezitați să ne contactați la:

Nr. telefon: 0748 321 229
Adresă de email: homeluxurydesignn@gmail.com