ABT DESIGN

Image

ABT Design

Calitate, rafinament și unicitate. Acestea sunt standardele după care creăm produsele noastre. Grija aproape excesivă la detaliu, ne ajută să păstram nivelul de rafinament în mod constant.Nu facem producție în serie, fiecare proiect este unic și are propria personalitate. Varietatea de esențe de lemn folosite, iscusința meșteșugului, cât și încadrarea în stil și design-ul ornamentațiilor, dau fiecărei creații unicitate, purtând amprenta noastră. Varietatea de modele și tehnici de producție, vopsire și tapițare manuală, sunt principalii factori care ne-au permis să creștem în permanență standardul produselor noastre și să facem diferența pe piață.Punem toată pasiunea în toate produsele noastre, iar clienții noștri se bucură de frumusețea brută a mobilierului de calitate. În acest sens, împingem constant limitele a ceea ce este posibil din punct de vedere tehnic și creăm piese unice cu un design și funcții inconfundabile. ABT Design vă stă la dispoziție cu o gamă variata de servicii.

Alături de mobilierul lucrat manual, unde folosim materiale de cea mai înaltă calitate, conform standardelor clienților noștri exigenți, echipa noastră include și designeri ce vă oferă consultanță și consiliere, ajutându-vă să transformați spațiul în care locuiți, în casa de vis pe care v-o doriți. Experți in consiliere – venim în întâmpinarea dumnevoastră și vă oferim soluții în funcție de personalitatea și stilul de viață.

Design Awards

Meșterii noștri sunt incredibil de talentați și pasionați de ceea ce fac, executând totul manual și individual, în funcție de personalizările alese. Suntem obsesivi în a face acest lucru corect, folosind tehnici vechi, dar și noi – totul pentru a ne asigura că producem o piesă de mobilier care arată excelent, este cu adevărat confortabilă și va îmbătrâni grațios. Suntem atrași de frumusețe, unicitate și perfecțiune, fiind deschiși oricărei provocări.

Cunoaște echipa

Facem design interior creativ, arhitectură și
decorăm spațiul dvs.

Lucrează cu noi